PROČ?
Anotace: jasná otázka, nejistá odpověď
Proč básníci umírají (!)
na lásku nešťastnou (?)
a co s verši, (?)
které po nich zůstanou (!)
***
(Jejich těla rozpráší vítr
nebe rozechvěje naplnění..)
***
Co s vrahy, kteří
ve vězení nezhynou (?)
Proč utíkají za duší nevinnou (?)
***
(Osud zpečetí rychlou smrtí
z oběti vydechne život.....)
Proč, proboha....PROČ?
...
..
.
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, WAYWARD, susana načeva, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)