Kdo ví jak to je?
Anotace: Stále hledáme ...
Člověk stále hledá
ve světě nekonečna
Otázka za otázkou spát nedá
S nosíkem nahoru
rozpíná se po obzoru
Jde kam vede zrak
Proti Zemi nicotný mák
vypadlý z makovice,
mravenec,
co chce víc a více
Tamto, i tu ...
A klopýtne nakonec
přes vlastní piruetu
Přečteno 367x
Tipy 22
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, Zorenka Ježková, Dygi, TetaKazi, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, ilona, Psavec, Kara Lee Exl, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)