POCITY
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
POCITY
Jsem prázdný
Tvé lži mne otupily jak
halapartny Lipany
to lepší se už nevrátí
a každou chvíli
mé Já
šedivý a zedraný
bude viset v zastavárně
a čekat marně
kdo ho vyplatí...
už necítím jen chlad
pod kůží a na těle
cítím mráz
pořád, i teď!
jen kus kamene a led
a není plamene
co mě zahřeje
není dotyků
a není naděje!
Přečteno 315x
Tipy 30
Poslední tipující: jitka.svobodova, pejrak, Kapka, bublinka77, Romana Šamanka Ladyloba, pamp_elka, bejbyyyy, jaroslava anna, Psavec, hanele m., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)