BEZ LIDSKÉHO ZÁPACHU
***
Vygajdané zážitky zrak tváře uražený led
ruce v kapsách bez pozdravů
přežvýkaná móda
kroky v sedě zpět
kyselo ti z potu čiší
teplo jen pro sebe máš
za pět neseš vysvědčení
společenských pravd
obezděný vlastní pýchou
své obrázky rozvěšíš
každý květ tam záhy zhyne
ty však vůni kterou zasel ty tou vůní nevoníš
***
Přečteno 354x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., ilona, Holis, Oťas, Vlk v rouše, Giginka, PPetrushka, JR, stravla, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)