A smutek zatancoval .
A smutek zatancoval .
Bouří se, ve mně smíchem ,
co budí mě k životu.
Oslepla jsem.
Už nevidím tvé srdce.
Cožpak Polednice ti ho odnesla?
Nevím.
Mudrcové rozházeli střepy zrcadla do mé mysli.
Zrcadlí se tma v korunách neuronů.
Poslední záblesk lásky.
Velký třesk přinesl milování.
Zázraky v nekonečnu protnuty jsou body zrady.
Vyhnali tě z Ráje
Teď musíš přijmout
mé okoralé rty,
abys prošel Golgotou.
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Kajaro, Mbonita, labuť, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)