Marnost situace
Včera jsem vedl dialogy
o balistických křivkách
individuí,
rakety s city,
pravděpodobnost hodit devítku
S přibývající únavou
přibývalo metafyzično,
že Lásku lze najít ve Vesmíru,
smysl situací v Lynchovi,
kterej zná pravdu a nepoví,
sex ve Freudovi...
Škoda marnosti situace,
podobna vtipu o jasnovidkách.
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, aniger, ilona, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (0)