Cizí splín
své srdce v kapkách vína utápím
mé ruce ukrývají cizí splín
věděl jsi, že sním o životech nás dvou
že tenhle cizí splín je naší láskou
už se nikdy nechci vrátit k tobě
jen zůstaneš múzou mou
z říše snů vysněnou
že život je pouhou hrou
to naučils mě
posílám vzpomínky, ať se vytratí
ať zmizí v ozvěnách
ať déšť všechno smáčí
ať kráčíš si tam, kam si chtěl
ranní mlhy nutí mě vrátit se tam
zpátky domů
do kouzel, co znám
neotáčej se zpátky
běž dál
Komentáře (0)