Dívka
Dívka to byla spanilá,
leč v srdci měla žal.
Strach a úzkost ji svírala,
však na tváři úsměv hrál.
Úsměv od ucha k uchu,
v očích smích.
Však trápil ji v duchu
cizí hřích.
Dlouho oporu hledala,
teď měla přátelství.
Všechno by pro něj dala,
třeba celé království.
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)