Krásná

Krásná

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Plavé vlasy, hebká kůže,
modré oči, vůně růže.
Rty rudé jak karmíny,
ruce voní jasmíny.
Při pohledu dech se tají,
srdce buší, naspěch mají.
Zdá se krásná tahle víla,
co z fialky se narodila.
Tolik srdcí okouzlila
a tolik jich zahodila.
Pohledem je odsoudila,
zády se k nim otočila.
A tak tedy musím se ptát -
je důležitá krása, když srdce nemá co dát?
Autor Prinzeschen, 18.04.2010
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Martin_Zek, Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pěkná :-)

19.04.2010 11:26:00 | Martin_Zek

líbí

hezká ST....kratší jsou lépe čtivé

18.04.2010 22:14:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel