Lapená
Malá dívenka zmatená,
v pavoučích sítích lapená.
Hledala útěk od světa,
teď je už navždy zakletá.
Pro ni už není pomoci,
propadla těžké nemoci.
Úsměvy střídají slzy,
pozdě je pro ni brzy.
Přes clonu drog vnímá svět,
nechce se už vrátit zpět.
Nebude mít nikdy dost
- chytila ji závislost…
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)