Tečka
Používat tečku
tiše
sem tam
nestydět se za to
a mít pocit,
malý jako ten puntík,
to
je moje místo
tady na mapě
pod stromem.
Listy
protéká světlo
chladivé,
nevím,
čím to je,
maluje na slova
obloučky
voňavé.
Malovat plochy
a vědět
ne, není to deska,
bez prostoru
pro srdce,
ohraná
- to snad,
ale chytá mě...
tečka.
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)