Prach na náš práh
Snáší se do Brna i na Louny
k zemi poslal letouny
Island pokryl chmurnou šedí
nikdo jen tak nepoletí
Prach a bordel chrlí v zemi díra
snad se na to neumírá
jen další projev vzteku matky Země
prosím, muč své děti jemně
A když už ten sopečný prach
snese se i na náš práh
každej ať si ten svůj zamete
a bude nám líp na světě
Přečteno 365x
Tipy 19
Poslední tipující: Zasr. romantik, susana načeva, Markéta G., Giginka, Anye, Nút, Divoženka1, Házté, Kajaro, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)