Mávnul jsem křídly
Anotace: Padnul jsem...ne v boji..ale v životě
Mávnul jsem křídly
a chtěl jsem vzlétnout
do nebe nad nebem -
ne na Zem slétnout
Jako by vzduch už
nebyl mým živlem
Spadnul jsem přímo
do soudku s pivem
Křídla mi zplyhla
a klesla až na dno
Nemohu padnout...
a k tomu tak snadno
Štamgasti v hospodě
začli se smát
Z dechu ji zaváněl
pozemský smrad
Vylez jsem ze sudu
úplně nahý
namísto křídel mám
jenom své nohy
Vyběh jsem do ulic
rozbil jsem výlohu
Sevřel jsem v dlani střep -
tady žít nemohu
Raději přeťal jsem
si žíly v zápěstí
abych shnil v pekle -
v té noře neřesti...
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)