Přátelství
Otevřenými dveřmi vstoupilo světlo,
na jaře kvete vše.
I to co loni již kvetlo.
Sedím v rohu, sedím tiše.
Každý člověk jest skleněný střep,
chceme - li složit ze střepů láhev,
a jeden chybí.
voda vyteče.
Měl by se slavit den přátelství,
jen v ten den musel by každý každého mít rád.
Každý zapomněl by na své neštěstí.
Každý zapomněl na všechny ze svých zrad.
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)