Kráčím
držím své štěstí za ruku,
nikdo mi nedal záruku,
přesto však věřím v lepší zítřky,
navážu zpřetrhané nitky
zarůstám do Tvých zákoutí,
vysávám vláhu ze Tvých dní,
zakořením se do Tvé kůže,
v srdci si našel místo bůžek
bloudím ve Tvých vlásečnicích,
čekám ve Tvých očích snících,
rozpuštěná v slzách štěstí,
z nich Tvá láska bude kvésti
posypaná něhou sladkou
kráčím v Tobě chůzí vratkou,
našlapuji tiše v mechu
cestou zbožňovaných vzdechů…
Přečteno 360x
Tipy 29
Poslední tipující: Labanda, Vjeršotepec, enigman, Psavec, Nút, strašidýlko-střapatý, CORONATION, Mbonita, divoska_jaja, Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)