Anotace: inspirováno psaním komentáru a nádherným víkEndem
xoxoxo - víkend byl supr, ale to že chci tančit teď a tady - to je program pro všechny příští dny ...
dekadence - nevím jak se tančí v barvách zvěrokruhu, ale vím, že mě se docela dobře tančí, tak jak jsem si to tady napsala :-)
03.05.2010 08:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jen tanči..protože štěstí je jen muška zlatá...Přeji ti Lobo hodně takových víkendů ..takové chvíle jsou vzácné a neopakovatelné..tak jen tanči s větrem ve vlasech..ST!
19.04.2010 13:24:00 | xoxoxo