Anotace: Kdyby jsme se po asfaltu motali,alkoholici nám vybagrují silnice... (Přátelé,všichni víme,že nejlépe se píše,když Vám do života přichází nové impulsy.Ke mě nové impulsy nepřichází.Takže to podle toho taky vypadá)
Přála bych všem..aby nikdy nemuseli vidět..alkoholikovy konce..delirium ..v síti..uvázaný shluk buněk pozbyvší lidství..pokálený pomočený tělo se třepe ruce nejsou schopny donest jídlo k ustům.Tělo střídá barvy a rve se s absencí alkoholu.. vyhraje tentokrát smrt a nebo ještě ne...
20.04.2010 12:42:00 | Nút