Nebudu
Nebudu, nebudu, nebudu.. tvou sněžnou vločkou
Nebudu, nebudu, nebudu.. tvou plyšovou hračkou
Nebudu, nebudu, nebudu.. tvou věrnou milenkou
Nebudu, nebudu, nebudu.. tvou woodoo panenkou
Nebudu, nebudu, nebudu.. tvou dealerkou lásky
Nebudu, nebudu, nebudu.. stínem tvé krásky
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1, CORONATION, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)