Anotace: Ať se stane co se stane, tak co nás nezabije, to nás posílí a život jde dál.
Řekla bych, že tak trochu emoční dílko (závěrečná věta), ale velice dobře podané a ne jedného vyprávění mi tak reálné... Bravo, telskám a zde se klaním. Ne veselé téma, ale aj to se v některých životech děje. Děkuju za počtení. ST!!!
23.04.2010 11:06:00 | NikitaNikaT.