Jako Slunce
Jako Slunce
Tak jako Slunce zmírá na obloze
V závoji rudém
Tak zmírám já
V krvi své
Od času oproštěn
Hloubám nad svým skonem
Včerejšek je minulost
A zítřek nebude
Jako Slunce nad horami
Tak se ubírám pryč
Lapen ve svém momentu
Než srdce navždy umlkne
Čas, jako mlha dopadá na mé tělo
V záchvatu posledním
Snažím se nadechnout
Ale už nemám sil
V krvavém závoji
Letím nebem pryč
Směrem ke Slunci
Volný jako pták
Se zlomenými křídly
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Psavec, labuť, nejsembásník, carodejka, CULIKATÁ, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)