Proč??
Anotace: smrt přítele vás poznamená
Hledím do dáli a ptám se kde jsi?
Proč jen, proč jsi zůstala jen v mém srdci?
Proč smutek tě vystřídal?
A smích proměnil se v žal?
Proč už nemůžeš se mnou býti?
Proč mě necháš jenom sníti?
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, carodejka, H.e.ll., CULIKATÁ, Isquieasuus
Komentáře (3)
Komentujících (3)