* * *
Anotace: Nevím, nějak to ze mě vypadlo. U zeleného čaje a Queenů. Tekže všem devíti zapomenutým hrnkům na stole..
Ta průzračná temnota
na duši hřejivá samota
v krku chuť hořkého čaje
a v srdci bělostná šlápota
krok ze samého kraje
zmatek na čele ti tančí
a něha v očích se zračí
jak včerejší padlá jistota
a jahoda co teprv zraje
jen krok z kruhu stačí
a promluví naše němota
ozve se píseň beznotá
a dál jak perutě ptačí
do vzdáleného kraje
odlétne naše nahota
Přečteno 357x
Tipy 12
Poslední tipující: Mario de Janiero, kikis, Muchula, Duhová, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)