Prosím ...
Lásko,
Krásná i krutá,
něžná i nevěrná,
přicházíš tiše,
vím, je to klišé...
Klišé lásky,
moje vrásky,
ztracený sen,
černočerný den...
Probouzím se s sTebou
i když bez Tebe,
a prosím, modlím se,
volám do nebe...
Vrať se lásko,
Ty krásná i krutá,
kde jsme my,
když smutek přichází...
Lásko, já prosím,
vrať se a zůstaň ...
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, ilona, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)