(ne)pocit
Anotace: Jen taková hloupost, následek podzimních depresí :)
V opilym příběhu
na dně půllitru
nadávám na Boha
a hledám rozhřešení
týhle scény.
Neexistuje víra
a přesto jak tonoucí
stébla se chytám
a lapám po dechu
na dně svojí sklenice.
A poslední záblesk života
je bezesný spánek
s absencí jakýhokoliv pocitu.
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, ilona, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)