kouzlo šarmu...
Anotace: jak chutná zásah v šermu...
tápal podél tapisérií
hledajíc škvíru k nakouknutí
až šampaňské dosáhlo
teplotou pokoje k explozi
a prvotní překvapení
ostříleného střelce
se přelilo hladce
rukávem k ní…
stála na mozaikovém dláždění
a ve chvatu
se snažila zakrýt svou nahotu
v mysli
místem pro parkování
přistoupil k ní
tichem slova prominutí
vzal její ruku
a posadil ji k tváři
v zamyšlení
osuška se lehce sesula
a po dotyku nebe se zemí
došlo k zachycení…
před pohledem divů stvoření
v předivu vlivů něčeho
vtiskla se k němu
do obrazu z ničeho
k vyplnění…
uklonil se a jen řekl ji
děkuji kráse vaší
a byl odejit…
po nekonečné chvíli
oněmnělá
poprvé promluvila..
Počkejte!
chtěla jsem vám říct
že máte rudu v oku
asi vám rohovku
divočina podráždila
ale
pak si uvědomila
že i ona je uzardělá
protože takové vzrušení
z fotografování
ještě nezažila...
Přečteno 431x
Tipy 51
Poslední tipující: Actafool, střelkyně1, Íá, floreciente, dream in emptiness, isisleo, ilona, Kristine Clary-Aldringen, zelená víla, hašlerka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)