Cesta pláče
Anotace: O pouti sliziček,jak postupně stékají
Dlaněmi stéká slaná rosa
kropí líce,šíji,tělo
dopadem tiše zvolá
,,Žít by se mi ještě chtělo!''
Zavrtá kapky smutečním šatem
zanechá stopy na kopci svatém
vylije brázdu mezi hory
klínem končí děj pokory
paprsky slunce otočí čas
vysuší řeku smutku v nás..
Přečteno 410x
Tipy 54
Poslední tipující: Antares, Jiří I.Zahradník, zelená víla, Niky88, Demedalex, Kett, NikitaNikaT., Labanda, Bíša, Martin_Zek, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)