Sama s nocí

Sama s nocí

Anotace: *nepovedený pokus o vyjádření emocí holky, co čeká na kluka až se vrátí z práce a chce se jí moooc spát...

Sbírka: Vývoj lásky bez nadsázky

Už mě rýmy mrzí,
čas mě, jak to železo,
rozloží svou rzí.

Hodin už je víc než moc,
za oknem si řádí noc,
proč však s časem nepřichází,
přivádí mě do nesnází?

Nevím, co mám v hlavě,
není tam málo ani moc,
a vůbec tam není hlavně,
jak přečkat tuto noc.

Oči v hlavě tíží,
jak smutná vrba se vzhlíží
v zrcadle na stěně
v odvěké proměně
spatřuje zoufalou touhu těch,
kdo v něm vidět chtějí,
tak jako malá Alenka,
víc než lesklá sklíčka smějí
odrazit v naší naději.
Autor tmavovlaska93, 20.04.2010
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vrátí se jistě brzy
a řekne mám tě hrozně rád,
těším se každou chvíli na tebe,
vždyť jak bych mohl lhát..

03.05.2010 08:59:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel