Anotace: ...
tedy zmrtvýchvstání je důležité, ale člověk musí žít důkladně TADY a TEĎ
21.04.2010 23:43:00 | Markéta Hl.
Smrt má onu výhodu: buď nás čeká zmrtvýchvstání, nebo naprostý konec, o kterém stejně nebudeme vědět. :-)
20.04.2010 20:37:00 | Lota
je vidět, že Velikonoce na Tebe mají vliv jako největší křesťanský svátek. Nechci nabořit naše přátelství, ale dle mého úsudku zaklapne víko a je konec... své si tu každý odbyde a protože je smrtelník - a dál to známe...
20.04.2010 18:50:00 | ROMAN LOHNERT