Vzkaz druhý
Anotace: ...věnováno...moje holčičko, snad bys mi rozuměla,snad
Vemlouvavě zas tvoje flétna zpívá.
Škoda, že melodie není živá.
Mé sny nezní.Alespoň ty, co mívám,
jsou nechtěné a neladí.
Jsem samozřejmě ráda, že jsi živá,
přijdeš-li, obejmu tě a pohladím.
Víš, jsou věci mezi nebem a zemí,
které den ještě živí nadějemi.
Ze skutků tvých však hrozně těžko je mi.
Zastavme naposledy čas.
Společné dny nebudou otěžemi.
Musí chtít nejmíň jedna z nás.
Přečteno 432x
Tipy 24
Poslední tipující: Mareritt, Zuzana Nečasová, ilona, WAYWARD, carodejka, Agniezka, NikitaNikaT., Pevya, labuť, Psavec, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)