Má hořká i sladká smrt
Anotace: ....podává se kyanid
Dala jsi mi bonbón
hořký jako nenávist
očima jsi říkala
zadus se!
***
jak chutná
ptala ses nahořkle
výborně
odpovídám sladce
***
máš ještě?
vyvalí oči
jako kdyby povídaly
zbláznil ses?
***
až když jsem zjistil,
že to byl kyanid
bylo již pozdě
***
z její strany
to byla vážně podpásovka
hořká smrt,
která chutná
no, jak jinak než sladce
***
mám věčný klid
a ona zapomene
***
v chládku vězení
jestli taky neochutná
svůj bonbónek
Přečteno 272x
Tipy 17
Poslední tipující: Kajaro, ilona, Kara Lee Exl, Kamil Princ, labuť, WAYWARD, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, malá slečna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)