Řekla bych krutá ironie dnešního života,
ke které Ty máš Oli při své profesi
nejblíž z nás. Snad proto píšeš tak
pěkné básně i pohádky a nejvíc víš
o tom, že život jsou samé ztráty a nálezy.
06.01.2006 00:32:00 | Beáta
No popsal si to pěkně... dal bych to na nástěnky do autoškol... Jinak šťastné a veselý a pohodový nový rok
20.12.2005 15:34:00 | Manik
O život přichází, nedbal daných zásad,
pozůstalým v pláči, srdce bude drásat,
ta nečekaně udeřivší tragická rána,
před hledištěm světa si odehrála drama...
20.12.2005 08:19:00 | Krtica
hezky.vždy zamrzí jakákoliv ztráta.a ještě k tomu to má příchuť (ne)skrytého varování besip...
20.12.2005 06:07:00 | fiXXXer