chci ti říct
Cci ti říct, už to víš.
život nám naloží o bolesti
strasti slzy, neplakej.
Už se nsemíš bát
musíš se rvát.
Život je někdy zlej.
Pojď se se mnou toulat,
už se nesmíš bát
musíš se rvát.
Prašnou cestou trvá to dýl,
ale jde to,
chceš se mnou žít.
Půjdeme dáol cestou svou.
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (0)