No tak!
No tak holka co Tě trápí
Jsi zase opilá vínem a
zatínáš drápy!
Máš dvě tváře jako klaun
Jsi naivní že nepoznám
kdo je On...
Pche..nevzdám se, to si piš!
Jsem holka od fochu a s tím
se smiř!
Že beru a nikdy nevracím zpět
To víš, už není co bylo teď!
A tak hoď ručník do placu
Nalij víno a hoď se do frcu
Utři slzy co tě špiní
Jsi divná a já Tě viním....
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Niky88, jeduvka, labuť, Psavec, Agniezka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)