Kdosi
Dusot koní
či cupot lidí
neodradí
v pápěří
stínu zmijí
Staví chrám
málo možná zná
snad mnoho
od ničeho
k čemusi
radost má
nepředstírá
Přikrytá vzletností
v soudobosti jmen
o ničem
otázek letmosti
Nezradí cokoli
nekřičí o souboji
lásku
vychutná si
bez křiku o mít
žízeň hasí si
u studánek
s oprýskaným hrnečkem
Umí mluvit o ničem
i slastí pozastavit se
dost haraburdí
je čas se
zastavit
Nemá ráda slavnosti
ukřičené
umí ukotvit
cokoli
v pobřeží
něžnosti
Houpavému se
odevzdává
v náručí
svého já
neručí v příbojích
citu
o soucitu
nebojí se ran
Křik v korunách měst
i v tichosti parků
kam ráda usedá
pozorovat jas
s příměsí
melodramat
vět
...
Počká přede dveřmi
nadvakrát
v
po vzdálí
v kroji z oblázků
co věří na krásu
...
Trnem oku
pro lásku
nekřičí
šelestí srdce
v nadsázku
neubývá
Přečteno 345x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Dota Slunská, Lucie Teru, Psavec, Květka Š., enigman, modrá..., labuť, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)