Kamenný dům
Prázdný dům, jen ticho v síni
nábytek prachem pokrytý jest
kamenný chrám minulost špiní
vzpomínky vázané na bolest
Kdysi tu žila rodina malá
byť jejich čas už vypršel
kdysi tu matka na klavír hrála
dnes však text s tóny odešel
...
Dřívější štěstí rozehnal žal
když zabouchal na dveře muž
štědrá matka ho pozvala dál
namísto vděku, proťal ji nůž
Matku i s dětmi na onen svět
špinavý tulák zprovodil
na pažbě již měl zářezů pět
jak mávnutím proutku vše zahodil
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, Mikko Johannes Antero Haaveilija, dark evelyn, Izza, CULIKATÁ
Komentáře (0)