hajzl
půl pátý ráno
zoufalý úprk deštěm
doprostřed snu
tvůj byt tvrdě spí
zdi se otřásají motorovou pilou
sousedova chrápání
...
v noci potkal jsi ho na nádraží
svítící světlo v tunelu
za tenkou stěnou bzučela
voda padající do umyvadla
průvodčí si právě čistil zuby
plival velké krvavé kapky do vodovodní trubky
co končí kdesi v pobaltí
jenže tobě se nešlo vysrat
mohl jsi jen tiše sedět
rozhlížet se po kabince
číst sprostý nápisy
a usilovně tlačit
koukat skrz své stehenní chlupy
na okraj bílé mísy
čekat závěrečné odplivnutí
paradontidického vlakohoniče
nešlo skončit jinak
...
....
...
tvrdě jsi usnul
....
...
....
probuzení bylo nadmíru vzrušující
bez peněz, dokladů
ale s osvobozujícně prázdnými střevy
vydal jsi se k domovu
...
půl pátý ráno
zoufalý úprk deštěm
doprostřed snu
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Sleepwalker
Komentáře (2)
Komentujících (2)