Plamen
Z nebe padá nebeská zář
nevěříš
dnes přej si
cokoli
naděje je vzácná
pamatuj
Kolik měří štěstí
proč se jen vždy zkroutí
v příměří
bojuj o svůj žár
důstojnost je věčná
láska občas má
zbraň
Má skrýš
je chtíč
odlesk zrcadel
plamen obětí
úsměv
vím co
smíš
Pod bílou hladinou
utichá
stoupám níž klesám výš
proslovy utichnou
nocí svébytnou
pod paralelou
učenosti
zadav kult
netečnosti
i lodě spící nad vodou
utop je vlnami
i příboji
Nemáš závrať
nemáš soupis vin
letíš
do hlubin
úžasů
tvé krajiny
jako stín
nikdo tam
nevzletí
...
jsi plamen
zvláštní
co nikdo bez příčin
neuhasí
citem do výšin
Přečteno 375x
Tipy 36
Poslední tipující: PacificTrans, PIPSQUEAK, Holis, blue, Dota Slunská, střelkyně1, carodejka, Lucie Teru, Chemmik, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)