zpěv o egu
Anotace: Nebrat prosím osobně!
Ó jak jsi krásný, můj muži a veliteli...
A taky moudrý, ušlechtilý....
Pánem jsi mých přílivů
Jídal jsi i vtipnou kaši..
...ty démone příslibů.....
Pobral jsi i rozum zdravý
....sebejistý, dokonalý...velkomožný pán
Miláček s andělským peřím...
Jen ta zrádná kryska ve mě,
stěží tomu věří
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, NikitaNikaT., modrá..., CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)