Perspetivy
V té mlze se ztrácí charakter
toho nicotného mladíka
co básní pro svůj život.
Ostatní lidé odcházejí
jen ten světelný paprsek tu zůstává
a plno duchů
jen lidé odcházejí.
Zdá se to jako přirozená naivita,
ale oni opravdu odcházejí jen lidé.
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Chechtalka, WAYWARD, modrá..., labuť, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)