Výkřiky
Anotace: taková revolucionářská, motivační, uječená.. báseň?
Jsme „i“ na místě ypsilon
Jsme to my – ona a on
...Jsme vykřičníkem na místo tečky!
Jsme v oku trnem
Osinou v prdeli světa
Jsme tady a špínu hrnem
Po tichu bude veta
Jsme plíseň na sýru
Jsme falešný tón klavíru
...Jsme vykřičníkem na místo tečky!
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Veru, Patrik Mališ, ilona, Veverushka, CULIKATÁ, Neuroxerus
Komentáře (3)
Komentujících (3)