Lavička
Sedím na lavičke
ruch veľkomesta,
sa mihotá naokolo
ako hmyz vo svojom kráľovstve.
Vietor zapretý do plachiet
s kúskom trávy nepohne.
Príbeh z tečúcich riek
zauzlený na konci .
Letci svetom
vznášajúci sa
na krídlach prírody.
Okolie zabudnutej lavičky
pripomínajúce výkriky bojov.
Prázdne miesto vedľa,
ktoré už nikto neobsadí .
Nebo svojim pohybom
zatieňuje slnko,
a viem, že je
čas už isť.
Budúcnosť spojená prítomnosťou ,
sedím na lavičke,
vytiahnem papier , čakám
či je aj niekde ďalšia lavička.
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Jiná, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (0)