NEVĚŘÍŠ.....
Anotace: prolomíš,nevěříš,nevěříš,nevěříš
Proč kráčíš po špičkách
mluvíš ze spaní
co ti hrůzu nahání
máš slzy na řasách
Nevěříš a slova hledáš
nevěříš a někam padáš
Na tvých víčkách
mlčí tvoje svědomí
sen létá na vážkách
nežije je bez vědomí
Prolomíš a slova lovíš
nevěříš nic nevíš
Usedá na lásku prach
mlčí slova,jako umění
máš trochu strach
svět bláznům nevěří
Když to ulovíš
zapomeneš,a na konečné nestavíš....
Prolomíš
nevěříš
nevěříš
Nevěříš......
Přečteno 238x
Tipy 19
Poslední tipující: susana načeva, Divoženka1, Jarka, PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, Giginka, WAYWARD, isisleo, Nefinečka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)