Když sejdeš z cesty
Když sejdeš z cesty
a tvé slzy skanou
na kámen s lety dvou sty,
nemrhej nadějí planou.
Neotáčej se zády
ke svému životu,
bojuj i s pády,
jinak pocítíš nicotu.
Zatni své pěsti
a věř v sebe,
štěstí chytej v hrsti,
jednou se snad povede.
S hlavou vztyčenou
jdi cestou nesnadnou,
možná budeš hrdinou,
nebo hvězdou odpadlou...
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Alasea, Pythonissa__, CULIKATÁ, Giginka, Agniezka
Komentáře (0)