Zkusila jsem políbit vlastní stín...
Zkusila jsem políbit vlastní stín,
blázen co tiskne rty na zeď.
Odměnou mi byl chlad,
ze stínu...nebo ze mě???
Nechám si zmrazit srdce,
budu ledová princezna z pohádky.
Doufám, že nepřijde princ,
co by mi můj plán zhatil.
Už stíny nelíbám,
radši si políbím p*del.
Bohužel to je nemožný,
nejsem hadí žena.
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Unyle Pěl, J.U. Ray, 4LJFilip, bloodysunset, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)