Noční
Hluboko je pravda této noci
v právě otevřené láhvi vína
teprve až na dně se poznává pravda
která nás tíží tak k zemi tlačí vina
Pozvedni sklenku a uvidíš hvězdy v ní
též by se měli s námi kát
i my jsme spolu mluvili střízliví
a lhali si do sklenek nastokrát
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, labuť, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)