Dvě slzy letí k nebi
Horká slza k slze padá,
z řasy dolů k srdci,
snaží se ho zahřát tehdy,
když chladnost tvá mě mrzí...
A když led v tvém obličeji
úsměvem zas začne tát,
tu ty dvě slzy se spojí
a vylétnou do oblak...
Dvě slzy teď letí k nebi,
vzdorují tak zemské tíži,
jak dvé srdce milovaných,
když ret ke rtu se blíží...
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (0)