Ponocný v naší době
velmi absurdní nápady
pozdní večerní okamžik
826 kroků k domovu
procházející
na stupních vítězů
či velmi těsně pod nimi
ti strašní neomylní stratégové
na stupíncích
jen samé chytré věci.
čísla jsou čísla
slova jsou slova
ale čísla nejsou slova
a nikdy ani nebudou
to co bylo jednou jasně řečeno
jednou se z toho stane
až příliš zbytečný odpadek.