Anotace: Pro příležitost předávání maturitních vysvědčení.
Sbírka: Okvětí melancholie
..Gaudeamus Igitur..
Radujme se tedy,
dokud jsme mladí:
po radostné mladosti,
po žalostném stáří
budeme patřit zemi.
Náš život je krátký,
zakrátko se skončí;
smrt přijde rychle,
uchvátí nás krutě,
nikdo nebude ušetřen.
..ST..
04.05.2010 07:48:00 | Elza511