Anotace: Je o jedné z povah člověka,ale nepíšu o nikom konkrétním.Nikdo by se neměl povyšovat nad druhé,všichni jsme z masa a kostí.
No tak to mít takovou sousedku musí být hrůza!Culík by ji asi culikatě pozlobil,aby ji nenapršelo do nosu-podaruj jí dešťník:-)))
23.04.2010 18:59:00 | CULIKATÁ
Ano, moc pěkné! Člověk,co má nos nahoru, mnohdy přes něho ani nevzhlédne.
22.04.2010 19:03:00 | Anura
Dobře pozoruješ Šerpíku,Ty mě vždy svým komentářem rozculíš:-).Culík také pozoruje a má pak o čem psát:-).Děkuji všem za psaníčka,je tady s vámi pohodička:-).
22.04.2010 17:39:00 | CULIKATÁ
Tak, jako maso drží u kosti - namyšlenost je maskou (či se snoubí s(?) blbostí.
Za ty roky (co běhám po světě) to mám taknějak vypozorované :o)
22.04.2010 16:37:00 | Šerpík 1