Všechno nejlepší a spoustu dalších povedených básniček přeju! Osmnácté narozeniny však nemusí být ztracením dětství. Záleží na tom, jak se cítíš. Kus dítěte v Tobě stále může zůstat, zároveň můžeš být spokojený, že jsi dospělý, osmnáctiletý, můžeš si nadále užívat mládí... Nějak to pober, věk neřeš a chovej se tak, jak Tě to naplňuje! :)
04.05.2010 20:32:00 | dandelion-meadow
I když se Ti zavřela vrátka dětství, kus dítěte v Tobě stejně zůstal a čekají Tě nové obzory... Hodně štěstí a pohody...
22.04.2010 14:31:00 | labuť
Culík Ti přeje k 18. narozeninám hodně štěstí,lásky,zdraví a vítá Tě mezi dospěláky:-))
22.04.2010 14:19:00 | CULIKATÁ